Treningsdagbok

10. oktober 2006
Posted in Kroppsøving
10. oktober 2006 Arne Midtlund

Treningsdagbok

En treningsdagbok kan være et fint hjelpemiddel for deg som trener en del. De aller fleste seriøse idrettsutøvere fører treningsdagbøker fordi de ønsker å holder oversikt over hva som er mest effektivt når det gjelder trening, søvn og kosthold. Det varierer selvsagt hvordan dagboken ser ut, men det er vanlig å notere litt om følgende punkter:

  • Hva trente jeg?
  • Hvor lenge trente jeg?
  • Hvordan følte jeg meg før, under og etter trening?

I tillegg til disse punktene velger noen utøvere å skrive om kosthold og søvn i treningsdagboken. Les mer om treningsdagbøker på judosidene mine (JudoMania Online).

,

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Sosiale medier er digg!

Sjekk skolegreier på andre sosiale medier også. Og lik gjerne Facebook-siden min, Skole er digg! (Linken finner du rett nedenfor.)